in 15 decembrie 2015, in sala de sedinte a Consiliului Local al municipiul Botosani, a avut loc conferinta de inchidere oficiala a proiectului "Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Botoşani pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficientei energetice", in valoare de 149.307.714 lei. 

Chiar daca lucrarile au fost incheiate de mult, proiectul care a schimbat complet sistemul de termoficare din municipiul Botosani a fost inchis abia marti, data limita fiind 31 decembrie 2015. 

La conferinta au participat primarul Ovidiu Portariuc, fosta si actuala conducere de la Modern Calor, dar si reprezentantii firmelor care au efectuat lucrarile. Edilul a tinut sa-i multumeasca fostului primar pentru realizarea acestui proiect. "Era un proiect vital pentru cetatenii municipiului Botosani, pornit cu mult timp in urma si iata ca ne bucuram de aceasta zi si de efectele pozitive ale acestui proiect. Un proiect inceput in 2011, un proiect dificil, care ne-a adus numeroase provocari pe parcursul derularii acestuia. Vreau sa multumesc celor care


au fost implicati in initierea acestui proiect si as dori sa incep cu fost administratie si vreau sa-i multumesc domnului primar Catalin Flutur, cel care a initiat acest proiect si domnului director Diaconu, dommnului director Sandu. Multumesc antreprenorului, care a avut numeroase dificultati pe parcursul implementarii proiectului. Multumesc echipei de proiect", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Proiect de aproape 150 de milioane de le…

in 15 decembrie 2015, in sala de sedinte a Consiliului Local al municipiul Botosani, a avut loc conf...

Reprezentantii Bancii Mondiale in vizita…

In cursul zilei de vineri, 17 Octombrie 2014, la institutia Primarului municipiului Botosani a sosit...

Vizita ministrului Mediului, Rovana Plum…

 10 octombrie 2013,  Rovana Plumb s-a arătat extrem de încântată de investiția de la Boto...

Aparitii presa

Vizita reprezentantilor IFC (Banca Mondiala) la Botosani 6 oct 2014: Botosanenii racordati la sis...

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi: www.fonduri-ue.ro